вівторок, 19 квітня 2011 18:34

Спецтема: Євробачення-2011

Джамала знову пожалілась на НТКУ та відбір на "Євробачення"

Джамала знову пожалілась на НТКУ та відбір на "Євробачення"

На нацвідборі до пісенного конкурсу "Євробачення" співачка Джамала чекала на свій виступ добу.

Про це вона розповіла сьогодні під час прес-конференції у столичному агентстві "Обозреватель".

"Організація відбору була на низькому рівні. На знімальний майданчик разом зі своїми бек-вокалістами приходила о 9 ранка, бо за програмою мала виступати о 10 годині. Розуміла, що зйомки завжди затягуються. Але ніколи не думала, що вони можуть затягтися на добу. В той день мене почали записувати о 5 ранку", - сказала вона.

"Це можуть підтвердити інші учасники Національного відбору", - додала вона.

Також Джамала пожалілася на якість звуку під час відбору.

"Багато питань було щодо звуку. Представники каналу звертали увагу на те, що він має бути живим. Але технічні умови не дозволяли зробити живий звук якісним. Чула у свій бік фальшиві звинувачення у прояві зірковості, коли попросила поставити на сцені монітори. Я вимагала лише створити нормальні умови для роботи. Просила їх не лише для себе, а й для інших учасників", - поділилася співачка.

Вона висловила сумніви щодо прозорості відбору.

"Канал заявляв, що конкурс буде прозорим. Але під час фіналу на табло не показували результатів голосування, хоч це роблять у всіх європейських країнах. У членів журі не було жодного портативного пристрою, який би міг передавати результати голосування на екран. А папірці — це сумнівно. Може, там і було все чесно. Але НТКУ зробили все для того, щоб до них виникло мільйони запитань", - сказала вона.

Про шанси Міки Ньютон на "Євробаченні" Джамала говорити відмовилася.

"Все залежить від удачі. Тут всі кажуть, що пісня така собі. Але Європі вона може сподобатися", - сказала співачка.

Зараз ви читаєте новину «Джамала знову пожалілась на НТКУ та відбір на "Євробачення"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі