середа, 02 березня 2011 13:48

Спецтема: Євробачення-2011

Джамала вирішила прорватися на Євробачення через Росію - ЗМІ

Джамала вирішила прорватися на Євробачення через Росію - ЗМІ

Відразу після фіналу Євробачення, який виявився невдалим для Джамали, її менеджери почали вести переговори з Москвою про те, щоб співачка спробувала свої сили в російському національному відбірковому турі Євробачення-2011.

За кількістю унікальних адрес і номерів телефонів Джамала значно програвала своїм найближчим конкуренткам Златі Огневич і Міці Ньютон, пише Дуся.Телекритика.

У Росії відбір відбудеться тільки в березні, тому у Джамали є шанс потрапити на Євробачення від Росії.

Подібний досвід був два роки тому у Насті Приходько, пісню якої "Мамо" в українському відборі дискваліфікували за невідповідність хронометражу. Але в Росії співачку прийняли. Настя в підсумку здобула там перемогу, тому і виступила на конкурсі від РФ.

Нагадаємо, сьогодні стало відомо, що співачка Злата Огневич, котра зайняла друге місце за підсумками національного відбору учасника на Євробачення-2011, не зможе взяти участь у повторному конкурсі через травму ноги.

Зараз ви читаєте новину «Джамала вирішила прорватися на Євробачення через Росію - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі