понеділок, 02 грудня 2019 10:06

Джамала відсвяткувала 10-річчя творчості концертом із друзями
9

Фото: Юлія Вебер

На вихідних у Києві пройшов ювілейний концерт Джамали. Виступ у "Жовтневому палаці" став завершальним у турі, присвяченому 10-річчю співачки на сцені.

Гості мали змогу почути пісні всіх творчих періодів Джамали. Свято музики вона розпочала з треку Solo, який вийшов навесні. Далі лунали такі хіти, як "Заплуталась", "Крила", It's Me, Jamala. Не пропустила співачка і пісню про депортацію кримськотатарського народу "1944", із якою перемогла на Євробаченні у 2016 році.

"Я завжди намагалася бути професійною співачкою. Але зараз я відчуваю щось зовсім інше. Зараз мені хочеться бути просто доброю людиною і хорошою мамою. Я для себе вирішила, що ми на цій землі для того, щоб любити своїх дітей", - сказала Джамала перед тим, як виконати "Шлях додому".

Справедливо зазначити, що у Джамали виходить бути і висококласним професіоналом, і доброю людиною. Яскравий показник цього – слухачі, які не втримувалися і з сльозами на очах вставали танцювати. Та друзі по сцені, які прийшли привітати співачку.

Уперше столична публіка почула композицію "Жалі", яку Джамала виконала в дуеті з реп-виконавицею Alyona Alyona. Офіційний реліз пісні запланований на лютий 2020 року.

Із лідером гурту "Бумбокс" Андрієм Хливнюком заспівали ліричну "Зливу". А з DakhaBrakha виконали емоційну пісню "Заманили".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джамала замилувала мережу новими фото з сім'єю

Джамала представила незвичну колаборацію з казахстанським репером Jah Khalib. Артисти заспівали дуетом пісню "Кохаю". Джамала співає українською, а Jah Khalib – російською.

Зараз ви читаєте новину «Джамала відсвяткувала 10-річчя творчості концертом із друзями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі