пʼятниця, 01 квітня 2011 16:46

Дюденко показав зачіски майбутнього
19

Фото: Фото: Ольга Каменєва/Gazeta.ua

Вчора, 31-го березня, у столичному концерт-холі "Crystal Hall" відбулась 3-тя "Ukrainian Hair Party ". Свої колекції зачісок показали шість вітчизняних дизайнерів: В'ячеслав Дюденко, Руслана Мороз, Євген Фененко, Тео Декан, Олександр Єсіков і творче об'єднання "Майя".

Початок заходу анонсували о 19.00, почали о 20.30. Ведучою вечора була Тетяна Гончарова. Вона прийшла у блідо-пурпурній сукні й з розпущеним волоссям. Між показами глядачів, яких зібралось зо дві сотні, розважали Влад Дарвін, Злата Огневич і Джамала.

В'ячеслав Дюденко показав колекцію "З нами в майбутнє". Його моделі вийшли на подіум з великими металевими каркасами, обтягнутими штучним волоссям вугільно-чорного кольору.

"З такою зачіскою, звичайно, на вулицю не вийдеш. Але для якоїсь нестандартної вечірки — підійде. Каркаси варив нам знайомий. Важать від кілограму до двох. Волосся використовували штучне, з натурального таке робити — занадто дороге задоволення", - розказала дружина Дюденка Олена.

В'ячеслав розказав, що восени знову будуть модними короткі жіночі стрижки.

"За довгий час у моду знову повертаються короткі жіночі стрижки у стилі 80-х. Наймоднішим кольором буде холодний блондин. Жінкам з довгим волоссям краще віддати перевагу мідним відтінкам. Пряме волосся може бути тільки в коротких стрижках, довге треба завивати. Також популярними будуть об'ємні, пишні зачіски", - сказав стиліст. Цього року його бренду виповнюється 20 років.

Руслана Мороз декорувала зачіски, а інколи і обличчя великою кількістю квітів.

Творче об'єднання "Майя" запропонувало об'ємні зачіски.

На показ перукарського мистецтва вітчизняних стилістів завітала травесті-діва Монро. Вона прийшла у довгій синій сукні з паєтками й завитим волоссям.

"Слідкувати за собою так, як роблю це я — чокнутись можна. Жінка не має бути кожного дня вичесана і з ідеальним макіяжем. Для мене — це робота. Коли вперше фарбувалась у блондинку, робила це кустарним методом. Сама вдома зубною щіткою намазала фарбу за 10 гривень і потім ходила іржавою. Тому раджу всім звертатись до професіонала. А якщо жінка часто кардинально змінює зачіску, то точно має проблеми з психікою", - сказала Монро.

Зараз ви читаєте новину «Дюденко показав зачіски майбутнього». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі