неділя, 19 січня 2020 15:10

Друзі Путіна зібрались в Україну: у СБУ відповіли активістам

Друзі Путіна зібрались в Україну: у СБУ відповіли активістам
За інформацією джерел у Державній прикордонній службі, Башарова не пустять в Україну

Служба безпеки України не бачить причин не пускати в Україну російських артистів Марата Башарова, Сергія Колеснікова та Ларису Удовиченко, незважаючи на те, що вони виступали в окупованому Росією Криму.

"Повідомляємо, що наразі підстави для недопуску зазначених осіб для участі в гастрольних заходах на території України у СБУ відсутні", – йдеться в листі СБУ, передає "Цензор.НЕТ".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні скасували виступ російського гурту, який фанатіє від СРСР

Разом з тим СБУ просить поліцію посилити заходи безпеки під час театральної вистави 19 січня через "негативний суспільний резонанс серед активістів націонал-патріотичних громадських структур Запоріжжя, оскільки в ЗМІ висвітлюється інформація про підтримку ними в російських ЗМІ збройної анексії Криму, а також наводиться інформація про можливе незаконне перетинання кордону України під час гастролей на тимчасово окупований півострів".

Водночас, за інформацією джерел у Державній прикордонній службі, Башарова не пустять в Україну.

В Україну з виступами зібралися російські актори Марат Башаров і Сергій Колесніков, які свого часу відкрито підтримали незаконну анексію Криму. Обидва актори перебувають в базі даних сайту "Миротворець".

Виставу "Ідея фікс", у якій також грає російська актриса Лариса Удовиченко, заплановано з 20 по 26 січня в Харкові, Дніпрі, Києві, Одесі, Миколаєві та Полтаві. Ціни за квиток починаються від 199 грн.

Зараз ви читаєте новину «Друзі Путіна зібрались в Україну: у СБУ відповіли активістам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі