четвер, 16 серпня 2018 18:24

Дружини мстять за смерть чоловіків-злочинців: з'явився трейлер фільму "Вдови"

Дружини мстять за смерть чоловіків-злочинців: з'явився трейлер фільму "Вдови"
Вдови: показали трейлер серіалу. Фото: filmschoolrejects.com

У мережі з'явився трейлер кримінальної драми "Вдови".

Стрічка розповість історію 4 вдів. Їхні чоловіки були злодіями і загинули під час пограбування. Через деякий час жінки вирішують помститися поліцейським, а також розібратися, хто підставив їхні чоловіків. Над сценарієм стрічки працювала Гілліан Флінн ("Зникла", "Гострі предмети").

Режисером драми став Стів Маккуїн, чия попередня картина"12 років рабства" отримала "Оскар" як найкращий фільм.

Головні ролі у "Вдовах" зіграли Віола Девіс ("Загін самогубців", "Огорожі"), Ліам Нісон ("Заручниця", "Список Шиндлера"), Колін Фарелл ("Лобстер", "Убивство священного оленя"), Мішель Родрігес ("Форсаж") і Джон Бернтал ("Ходячі мерці").

В український прокат фільм вийде 15 листопада.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали постер фільму "Гарет Джонс" про Голодомор

З'явився трейлер комедійно-драматичного серіалу "Жартую" з голлівудським актором Джимом Керрі. Головний герой Джефф веде дитячу телепередачу під псевдонімом містер Піклс. Його екранний образ випромінює добро та позитив, але в особистому житті Джефф переживає кризу. Його сім'я розпадається, і у нього починаються психічні розлади. У зв'язку з цим дитяче шоу опиняється під загрозою. Перший епізод серіалу "Жартую" вийде 9 вересня.

Зараз ви читаєте новину «Дружини мстять за смерть чоловіків-злочинців: з'явився трейлер фільму "Вдови"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі