вівторок, 11 лютого 2020 18:45

"Друга Ріка" відіграла акустичний концерт у львівській опері
15

"Друга ріка" відіграла акустичний концерт в львівській опері
Фото: Ольга Васьків
"Друга ріка" відіграла акустичний концерт в львівській опері
"Друга ріка" відіграла акустичний концерт в львівській опері
"Друга ріка" відіграла акустичний концерт в львівській опері
"Друга ріка" відіграла акустичний концерт в львівській опері

У Львівському національному театрі опери та балету ім. Соломії Крушельницької 10 лютого відбувся концерт гурту "Друга Ріка". Концерт присвячений Дню закоханих. Музиканти виконали ніжні та чуттєві акустичні версії пісень з альбому "Піраміда" і улюблені хіти гурту із симфонічним оркестром.

Концерт складався з композицій, зіграних в акустичній інтерпретації. Водночас на сцені були 16 музикантів. Почали з найвідомішої пісні останнього альбому - "Секрет".

"Друга Ріка" неодноразово виступала 2019 року перед своїми прихильниками. Чого тільки вартує восьмитисячний концерт у Палаці спорту в Києві, який вдалося зібрати лише за 1,5 місяця. Потім музиканти поїхали на гастролі в Канаду та в США, а літо, як завжди, минуло у фестивальному русі. І ось тепер "Друга Ріка" ніби стишила свою течію під час акустичного концерту у Львові. Це було ніжно, романтично та неймовірно красиво", - зазначають організатори - концертна агенція BIGSHOW Agency.

Усі місця оперного театру були зайняті шанувальниками гурту. Гурт відіграв більш ніж двогодинний концерт із симфонічним оркестром.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Це три роки життя команди": у прокат виходить фільм "Віддана"

Це не перший акустичний концерт гурту. У столиці вони вже виходили на сцену із симфонічним оркестром.

"Ми дуже любимо акустичне звучання. Такі виступи для нас – задоволення. Це майже як чути себе з боку та водночас бути частиною події", - каже Валерій Харчишин.

Також лідер гурту "Друга Ріка" додав, що пісня "Сьомий день" - особлива. Нещодавно вийшов кліп до композиції.

"Якщо вірити статистиці, щороку близько 140 тисячам українців діагностують рак. Тому не дивно, що так чи інакше ця хвороба зачіпає майже кожну четверту родину в Україні. На жаль, я знаю, як важко буває людині прийняти такий діагноз, а тим більше знайти в собі сили для подальшої боротьби. Проте в мене є й інші приклади — це моя подруга Яніна Соколова, яка навіть у найтемніші часи не втрачала надії та жаги до життя. Я буду щасливий, якщо наш новий кліп допоможе комусь пережити страшну мить і подарує надію на щастя, хоч що б сталося. Не дивно, що головну роль у новому відео виконала сама Яніна. Для неї історія "Сьомого дня" не просто чергова зйомка, а й історія особистих переживань", - зазначив Валерій Харчишин.

Наступний виступ гурту - великий концерт до Дня святого Валентина в Києві 14 лютого.

11 січня у львівському "Кінопалаці" відбувся допрем'єрний показ романтично-фантазійної стрічки "Віддана" за участі знімальної групи та письменниці Софії Андрухович. Стрічка є екранізацією романа-бестселлера Софії Андрухович "Фелікс Австрія" - кращої книги 2014 року за версією BBC Україна. 16 січня стрічка вийде у широкий прокат.

Зараз ви читаєте новину «"Друга Ріка" відіграла акустичний концерт у львівській опері». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі