середа, 23 травня 2007 12:55

Документальний фільм про зоофілів шокував Канни (ФОТО)

 
Документальний фільм "Зоопарк" (Zoo) про групу зоофілів із США, що займалися сексом із кіньми, названий самим шокуючим кіно на кінофестивалі Канна.

Автори фільму не засуджують поведінку героїв, а скоріше навпаки, намагаються викликати у глядача співчуття і розуміння їхнього сексуального збочення.

Стрічка, що складається з неясних сцен та інтерв"ю з деякими з чоловіків, що брали участь в оргіях, заснована на реальних подіях. У липні 2005 року 45-річний американець помер від внутрішньої кровотечі після анального сексу з аравійським жеребцем. В результаті статевого акту тварина залишилася цілою та неушкодженою, а ось чоловік отримав розрив прямої кишки, несумісний з життям.

Трагедія відбулася в американському місті Сієтл, на одній з ферм, що користується, за даними поліції, попитом у місцевих зоофілів.

У роботі над фільмом незалежний режисер Робінсон Девор постарався удхилитися від непристойних образів, наповнивши стрічку великою кількістю прекрасних картин. Він сказав, що відсутність авторської оцінки дій героїв фільму була навмисним ходом. У своєму рішенні Девор ще більш зміцнився після того, як подивився записи оргій, що відбувалися між зоофілами та кіньми, повідомляє ФАКТnews.

Зараз ви читаєте новину «Документальний фільм про зоофілів шокував Канни (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі