середа, 13 січня 2021 17:46

Дочка Пола Маккартні зніме фільм про "Еббі Роуд"

Дочка Пола Маккартні зніме фільм про "Еббі Роуд"
51-річна Мері - фотограф та видавець. Дочка від першої дружини Маккартні Лінди. 2001-го зняла документальний фільм Wingspan про батька, гурти The Beatles та Wings. Написала дві книги рецептів для вегетаріанців.

Мері Маккартні, донька музиканта та засновника гурту The Beatles Пола Маккартні, зніме документальний фільм про Abbey Road. Культовій студії звукозапису в Лондоні виповнюється 90 років.

Стрічка матиме назву "Якби ці стіни могли співати" - If These Walls Could Sing. Візьмуть інтерв'ю в музикантів, які записувалися в Abbey Road. У різні часи це робили гурти Pink Floyd, The Shadows, Oasis, U2, Duran Duran, співаки Кайлі Міноуг, Каньє Вест.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гурт Go-A визначився з піснею на Євробачення-2021

The Beatles створили в цій студії 190 зі своїх 210 пісень. 1969-го своїй 12-й платівці дали назву Abbey Road. Широку популярність здобула обкладинка, на якій четвірка переходить однойменну вулицю. 1993 року Маккартні випустив альбом Paul Is Live, обкладинка якого пародіювала Abbey Road. На ній Пол перебігає дорогу з собакою на ім'я Марта.

Британський музикант Пол Маккартні випустив новий альбом McCartney III. Увійшли 11 пісень, які записав під час карантину.

Зараз ви читаєте новину «Дочка Пола Маккартні зніме фільм про "Еббі Роуд"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі