середа, 26 червня 2019 21:45

До свята вриваються озброєнні особи: найцікавіші прем'єри тижня

До свята вриваються озброєнні особи: найцікавіші прем'єри тижня
Стейсі Мартін виконала роль куртизанки в фільмі "Казанова. Останнє кохання". imdb.com

27 червня до українського кінопрокату вийдуть фільми про легендарного коханця, політичні ігри, ляльку-вбивцю, рок-зірку та теракти. Пропонуємо список найцікавіших прем'єр тижня.

"Вчора", реж. Денні Бойл. Англія.
Вчорашній невдаха перетворився на рок-зірку світового масштабу. Хлопець потрапив у світ, де не існувало гурту The Beatles і тепер виконує їхні хіти.

"Божевільна парочка", реж. Джонатан Левін. США.
Одна з найвпливовіших бізнес-вуман планети балотується на посаду президента США. Наймає собі у команду ексцентричного журналіста, щоб той писав промови. Це призводить до кумедної історії кохання на фоні небезпечної політичної гри.

"Готель Мумбаї", реж. Ентоні Марас. США, Австралія.
У Мумбаї відбувся ряд терактів. В престижному готелі "Тандж-Махал" проходить важливий банкет, його гості впевнені у своїй безпеці. До свята вриваються озброєнні особи.

"Аннабель 3", реж. Гарі Доберман. США.
Прокляту ляльку закрили в спеціальному ящику та заручилися благословінням священника. Демони, що мешкають в іграшці, хочуть вбивати. Лялька оживає знову, коли в домі поселяється сім'я з 10-річною донькою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ОМКФ-2019: що дивитися на фестивалі

"Казанова. Останнє кохання" реж. Бенуа Жако. Франція.
Авторське бачення автобіографії Джакомо Казанови "Історія мого життя". Париж, XVIII ст. Відомий авантюрист та мандрівник Казанова користується популярністю у жінок. Після чергового скандалу він вимушений переїхати до англійської столиці Лондону. У незнайомому місті зустрічає куртизанку Маріанну, яка не піддається його залицянням. Казанова каже, що піде на все заради прихильності дівчини.

18 липня в український прокат вийде фільм Педро Альмодовара "Біль та слава". За сюжетом, великий режисер підводить підсумки життя. Його усі обожнюють, але кіношник не відчуває задоволення. Режисера більше непокоїть біль у спині, творча криза та сум за померлою матір'ю. У головних ролях Антоніо Бандерас та Пенелопа Крус.

Зараз ви читаєте новину «До свята вриваються озброєнні особи: найцікавіші прем'єри тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі