середа, 27 липня 2016 14:00

До Дня Незалежності 25 зірок виконають одну пісню

До Дня Незалежності 25 зірок виконають одну пісню

До святкування 25-ї річниці Дня Незалежності України 25 співаків разом виконають пісню "Оберіг". Про це Gazeta.ua розповів джазовий піаніст і музичний продюсер проекту Олексій Боголюбов.

"24 серпня на екрани вийде пісня і кліп, в якій зірки вітчизняного шоу-бізнесу освідчаться в коханні Україні. Я займаюсь музичним продакшеном цього проекту. Мені поставили завдання показати нашу державу в іншому світлі, саме через цю пісню. Проект має змінити погляд на патріотичну пісню. Там не буде псевдопатріотизму. Вона буде сучасніша, більш молодіжна, драйвова. Я в цьому впевнений, бо музика буде моя. Я хотів би, щоб у кліпі всі побачили Україну сучасну, гідну Європи. Там не буде слів про наші проблеми, ми сконцентрувалися на найкращому, що зараз є."

Автором проекту став генерал армії України — Ігор Дріжчаний. Серед виконавців будуть Alloise, Влад Дарвін, Таня Решетняк, Влад Каращук, "Друга рiка", Kadnay, Ольга Лукачева, Марта Адамчук, Світлана Тарабарова, Альоша, С. К. А. Й, Man Sound, Христина Соловiй, Тоня Матвiєнко, Арсен Мiрзоян, Паша Табаков, Олександр Пономарьов, Гайтана.

Олексій Боголюбов - джазовий піаніст, педагог, композитор і аранжувальник. Родом з Кривого Рогу. Має авторські джазові проекти - ф'южн-тріо "Паніка" (акустичний джаз рок, ф'южн, латина) , "Антарктика Джаз" (post-bop). Він акомпанував десяткам джазових зірок зі всього світу, брав участь у числених фестивалях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Білоруські музиканти, українські письменники і автостопери – у Черкасах відбувся "ГайдаFest"

Зараз ви читаєте новину «До Дня Незалежності 25 зірок виконають одну пісню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі