неділя, 18 червня 2017 21:45

Дівчина підстрелила "панду" палаючою стрілою

Дівчина підстрелила "панду" палаючою стрілою
Гурт Vagabond Specter випустив новий кліп Фото: YouTube

Київський гурт Vagabond Specter випустив новий кліп на пісню She's A Bird з альбому Mirrors. В одній з сцен дівчина підстрелила "панду" палаючою стрілою.

Музиканти зазначають, що в цьому ролику є все, на що хочеться дивитися безтурботним літом – весела вечірка, круті машини і красиві дівчата. "Але не подумайте, що на вас чекає черговий реперський дик-екстенціалізм. Це цілий міні-фільм з лихо закрученим сюжетом", – пояснюють учасники Vagabond Specter.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Злата Оґнєвіч зняла кліп у лісі

"Іноді буває, що, прокидаючись зранку після занадто активних вихідних, ми не відразу згадуємо, що витворяли напередодні. Але потім, згадуючи або слухаючи розповіді друзів про "подвиги" минулої ночі, поступово приходимо в жах. Схожа історія відбувається і з двома героїнями кліпу, які прокидаються в незнайомій квартирі і поступово відновлюють у пам'яті події минулої ночі і обставини їх знайомства", – розповідає про сюжет відео вокаліст Пабло Спектер.

Зйомки кліпу She's A Bird тривали 26 годин, за які було знято близько 40 сцен. За словами групи, багато з них стали імпровізацією.

Співачка Ані Лорак представила новий кліп на пісню "Ти ще любиш".

Зараз ви читаєте новину «Дівчина підстрелила "панду" палаючою стрілою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі