четвер, 26 лютого 2015 13:18

Disney відродить мультсеріал "Качині історії"

Disney відродить мультсеріал "Качині історії"

Компанія Disney повідомила, що відродить мультсеріал "Качині історії". Як повідомляє портал Mashable, селезень-мільярдер Скрудж Макдак і троє його племінників повернуться на екрани в новому циклі під колишньою назвою

Показ серіалу відбудеться в 2017 році.

До персонажів приєднаються льотчик Зигзаг Маккряк, економка Скруджа місіс Клювдія і її онучка Понка, заклятий ворог Скруджа Флінтхарт Гломгольд, банда аферистів Гавс та інші постійні герої "Качиних історій".

Епізоди серіалу зазвичай присвячені тому, як лиходії намагаються вкрасти гроші Скруджа або його монету-талісман. Інший сюжет, який часто повторюють серіях, - Скрудж вирушає на пошуки якогось давнього скарбу. Для деяких історій за основу взяті комікси Карла Баркса, але в циклі є й повністю оригінальні пригоди, і перекази класичних творів і легенд.

Прем'єра "Качиних історій" в США відбулася 18 вересня 1987 року. Останню серію було показано 6 травня 1990 року. Всього було знято 100 серій і один повнометражний мультфільм - "Качині історії: Заповітна лампа", який вийшов у прокат 3 серпня 1990 року.

Також за мотивами "Качиних історій" зробили кілька відеоігор.

Зараз ви читаєте новину «Disney відродить мультсеріал "Качині історії"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі