середа, 05 червня 2013 17:00

Діана Арбеніна дасть безкоштовний концерт в Києві

Діана Арбеніна дасть безкоштовний концерт в Києві
Фото: Галина Остаповець

Співачка Діана Арбеніна на день прилетіла до Києва і сьогодні, 5 червня, дасть безкоштовний концерт в ресторан-клубі "Толстой". Перед тим вона дала прес-конференцію для журналістів. Зустріч призначила на 9-ту ранку, а перед пресою з'явилася о 9.15.

"Я спеціально спізнилася, бо думала, що ви не прийдете. Давно не була в Києві, дуже засумувала за ним. Останній раз була тут 26 вересня, коли ми грали презентацію альбому "4". Для мене приїхати зараз в Київ, як на Батьківщину, де народився або в Магадан. Київ, за той час, поки я тут жила і працювала на "Голосі країни", дуже зріднився мені. Тому я сьогодні цілий день гулятиму по місту", - запевнила Арбеніна.

Щодо того, яку концертну програму запланувала - Арбеніна відповіла, що ще не знає.

"У мене нема ніяких форматів на таких заходах. Я просто раптом захотіла приїхати і вийти на сцену. Вирішила, що якщо маю можливість у своєму графіку просто рвонути в місто, яке люблю, до тих людей, які справді розуміли мене, то чому цього не зробити. Ввечері я прийду в клуб, переодягну сорочку, візьму в руки гітару, сяду на табуретку, і заспіваю. А ще один момент: в нас 1 червня вийшов сингл "Фієста". Ми його ще нікому не показували. Для мене це важлива подія, бо 19 серпня я випущу подвійний акустичний альбом", - зауважила співачка.

Зараз ви читаєте новину «Діана Арбеніна дасть безкоштовний концерт в Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі