четвер, 11 жовтня 2018 13:00

Даша Астаф'єва показала звабливі танці в новій українській комедії

Даша Астаф'єва показала звабливі танці в новій українській комедії
Співачка Даша Астаф'єва зіграла в українській комедії Фото: Tv.ua

Творці стрічки "Продюсер" оголосили про завершення зйомок комедії Сергія Вейна. З цієї нагоди в мережі з'явився перший тизер картини в стилі роуд-муві.

У динамічному ролику тривалістю трохи більше хвилини упакований запальний танець від Даші Астаф'євої, гонки на "чіткому" кабріолеті Васі Кота і перформанс Павла Зіброва з рушницею і ножем.

У центрі сюжету "Продюсера" — самовпевнений та самозакоханий кінопродюсер, якому успіх вдарив у голову. На вечірки він витрачає всі гроші, зароблені за минулий фільм і навіть ті, що вже виділені на наступний. Нарешті приходить дедлайн. Нові зйомки починаються вже завтра, а платити за них немає чим. Продюсер має знайти купу грошей та власноруч доставити їх на знімальний майданчик за містом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стриптиз бібліотекарки і жінки Винника: огляд фільму "Скажене весілля"

У комедії зіграли Олексій Дурнєв, Даша Астаф'єва, Michelle Andrade, Василь Кіт, Слава Камінська, Павло Зібров та інші.

На широкі екрани "Продюсер" вийде 14 лютого 2019 року.

11 жовтня в прокат вийде американська музична драма "Народження зірки" режисера Бредлі Купера. Gazeta.ua пропонує свій огляд прем'єри.

Зараз ви читаєте новину «Даша Астаф'єва показала звабливі танці в новій українській комедії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі