пʼятниця, 13 березня 2020 14:49

Coldplay зняли кліп у Києві

Coldplay зняли кліп у Києві
У кліпі англійської групи Coldplay можна помітити Будинок одягу на столичній Львіській площі. Фото: www.the-village.com.ua

Англійський рок-гурт Coldplay випустив кліп на пісню Trouble In Town. Відео зняли в Києві.

У грудні 2019 року над кліпом працювала українська компанія Radioaktive Film.

Знімали на суднобудівному заводі "Кузня". На перших кадрах видно ЖК Chicago Central House біля станції метро Олімпійська. Далі – Будинок одягу на Львівській площі, вулицю Старовокзальну, торговий центр "Україна" та готель "Либідь". На полицях у супермаркеті можна розгледіти українські продукти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Легендарний рок-гурт анонсував новий альбом

Трек Trouble In Town увійшов до подвійного альбому англійців Everyday Life. Платівка очолювала чарти Великої Британії, Австралії, Франції, Нідерландів, Швейцарії.

У пісні йдеться про дискримінацію за релігійною, расовою, соціальною ознакою.

Герої відео - антропоморфні тварини. Маски спеціально виготовляли в Лондоні. Режисерка кліпу - ірландка Айофі Макардл. Раніше співпрацювала із гуртом U2.

У жовтні 2019-го американський індіпопгурт Slenderbodies презентував кліп Аrrival. Зняли відео у Бориспільській виправній колонії №119 у селі Мартусівка Бориспільського району на Київщині. 12 акторів обрали серед в'язнів, які там відбувають покарання.

Зараз ви читаєте новину «Coldplay зняли кліп у Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі