середа, 08 грудня 2010 13:07

Coldplay готують останній свій альбом

Coldplay готують останній свій альбом

Британська рок-група Coldplay переживає не кращі часи. Вокаліст групи Кріс Мартін зізнався, що після їхнього останнього турне на підтримку альбому Viva la Vida or Death and All His Friends стосунки усередині колективу особливо загострилися. І хоча вони в даний час працюють над новим альбомом, проте, все йде до того, що він стане останнім в їхній дискографії.

"Коли ми повернулися з Америки востаннє, то відчули, що у стосунках між учасниками групи з'явилося багато негативу. Тепер ми працюємо над новим диском, але швидше за все це буде наш останній великий проект", - сказав Мартін.

При цьому він не уточнив, чи під цим слід розуміти можливий розпад групи, чи просто вони перестануть видавати альбоми, про що вже давно йшла мова.

Cвіжий альбом з'явиться наступного року

"Я не знаю, скільки ми ще пропрацюємо в такому складі, можливо, нам потрібна молода кров або просто хороший відпочинок", - сказав Кріс Мартін.

За словами музиканта, свіжий альбом з'явиться наступного року.

Британська група Coldplay була створена в 1997 році і за 13 років записала чотири студійні альбоми. Останнім з них став виданий в 2008 році диск Viva la Vida or Death and All His Friends. Нова студійна робота Coldplay повинна надійти у продаж в грудні 2010 року.

7ja.net, MapMusic.ru, Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Coldplay готують останній свій альбом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі