вівторок, 30 жовтня 2012 05:35

Черкаси вперше за 5 років поповнилися новими тролейбусами
6

Фото: Фото: Анатолій БАБАК

У Черкасах побільшало тролейбусів. Нещодавно в місті з'явилися два новенькі "рогаті" транспортні засоби.

Поки що вони не курсують вулицями, а виставлені на огляд містянам на площі біля Палацу культури "Дружби народів". Такий подарунок місту зробило крупне місцеве підприємство ПАТ "Азот".

Керівництво товариства обіцяє до кінця листопада поповнити рухомий склад тролейбусного парку міста ще 13-ма тролейбусами. Мовляв, зараз решта одиниць проходить процедури розмитнення та реєстрації, оскільки купують їх за кордоном.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Черкасах запустять економні тролейбуси, що повертають струм

"Тролейбуси дуже зручні, комфортні, мають можливість надавати послуги інвалідам-візочникам, бо мають низьку підлогу і пандуси. Обладнані кондиціонерами та новітньою технікою. Ми як колектив задоволені таким подарунком як для черкащан, так і для працівників депо", – зазначив директор КП "Черкасиелектротранс" Петро Кучер.

Загалом у тролейбусному парку обласного центру на балансі числиться 70 одиниць рухомого складу. Проте 25 із них – перебувають на ремонті, решта, як повідомили на підприємстві, може виконувати рейси на маршрутах не триваліше, ніж 5 годин на добу.

Востаннє в Черкасах тролейбусний парк поповнювався транспортом у 2007 році. Тоді коштом міського бюджету придбали 4 тролейбуси. Зараз у "Черкасиелектротрансі" вирішують, по яких саме маршрутах запустити нові тролейбуси.

Зараз ви читаєте новину «Черкаси вперше за 5 років поповнилися новими тролейбусами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі