вівторок, 24 квітня 2007 09:26

Брітні Спірс поголилася через рак (ФОТО)

Стала відома справжня причина, з якої співачка Брітні Спірс в лютому поголилася. Близький друг розповів газеті New York Post, що вона зробила це через траур по тітці, яка померла від раку.

"Незадовго до того моменту тітка Брітні померла від раку. Вона відчувала себе винуватою, що не могла бути з нею, у неї була глибока депресія, і вона поголила голову на знак солідарності", - розповів друг. Річ у тому, що в результаті хіміотерапії у її тітки випало все волосся.

Нагадаємо, що в один лютневий вечір Брітні Спірс прийшла в перукарню Esther"s Hair Salon в Лос-Анджелесі і попросила власницю Естер Тоньоцци поголити їй голову. Коли зірку запитали, навіщо вона зробила це, Спірс відповіла: "Я не хочу, щоб до мене приставали. Я втомилася, що всі мене дістають".

Тим часом, стало відомо, що батько Брітні Спірс, з яким у співачки не склалися відносини, виступив в захист менеджера Ларрі Рудольфа, якого Брітні звільнила днями, за те, що порадив їй лягти в реабілітаційну клініку, а також за за, що познайомив її з Періс Хилтон.

"Ларрі робив те, що потрібно було робити. Вона не контролювала себе. Вся сім"я хотіла б публічно вибачитися перед Ларрі за заяви нашій дочці про нього.Ми завжди будемо вдячні йому", - сказав батько Брітні, повідомляє Factnews.ru.
    
Зараз ви читаєте новину «Брітні Спірс поголилася через рак (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі