вівторок, 20 лютого 2007 20:31

Бреда Пітта "пограбували"

Відомого актора Бреда Пітта буквально "пограбувала" американська Кіноакадемія, яка відмовилася номінувати його на "Оскар" за участь у фільмі "Вавилон". Таку думку висловила ведуча 79-ої церемонії нагородження Елен ді Дженерес.

В той же час, відома телеведуча задоволена, що присутність деяких акторів в номінації на "Оскар" було абсолютно неможливо передбачити.

- Я в захваті від того, що жінка, яка грає домогосподарку у "Вавилоні" також потрапила в список номінантів", - прокоментувала ді Дженерес.

Елен ді Дженерес веде на телеканалі CBS щоденну передачу "The Ellen DeGeneres Show", яка 2006 року удостоїлася третьої телевізійної нагороди Емі в категорії "краще ток-шоу". Продюсер телетрансляції церемонії "Оскар" Лаура Зискін вважає, що телеведуча "наче спеціально народжена для подібного шоу".

Церемонія вручення премій відбудеться 25 лютого 2007 року в кіноконцертному комплексі Kodak Theatre в Лос-Анджелесі, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Бреда Пітта "пограбували"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі