середа, 05 жовтня 2011 14:32

Брати Капранови продали 1624 примірники нового роману
11

Фото: Фото: Наталя Чубенко

4 жовтня у київській книгарні "Є" презентували новий роман братів Капранових "Щоденник моєї секретарки". Книжку видали у власному видавництві "Зелений пес".

"Написали роман про українську еліту, - каже Віталій Капранов. — Події розгортаються у Києві 2003-2004 років. Написали від імені 40-річного київського бізнесмена Сергія Павленка, який знаходить щоденник своєї секретарки. Наш герой живе у світі політики і бізнесу. Він починає плутати добро зі злом. Завдяки записаним роздумам простої молодої дівчини, він переконується, що не все вирішують гроші".

Роман написаний на основі реальних подій.

"Нам свого часу довелося працювати у серйозному бізнесі. Щойно виникла ідея "Щоденника", ми взялися згадувати події, свідками яких були. Усі описані у романі факти — справжні, але герої — вигадані".

"Є справжня історія нашого репресованого діда, яка пояснює, чому головний герой ненавидить комуністів. Також описали події помаранчевої революції. Серед персонажів є відомі політики — Леонід Кучма, Юлія Тимошенко".

"Щоденник моєї секретарки" прочитала київська письменниця Міла Іванцова.

"Це конкретний пацанський роман, - каже Іванцова. - Після його прочитання у мене не виникло сумнівів, що існує література чоловіча і жіноча. Коли читала, у мене було відчуття, ніби на мене вдягли шапку-невидимку і пустили по чоловічому табору бізнесової та політичної еліти, де я підслуховувала і підглядала. Жіночки, читайте цю книжку - дізнаєтеся багато цікавого про чоловіків. У романі є три провідні теми — сприйняття жінки чоловіком, політика і Київ. Колись за цим романом вивчатимуть історію України".

Брати Капранови кажуть, що на нещодавньому Форумі видавців у Львові продали 1624 книжки. Загальний тираж роману — 3 тис примірників. Ціна — 50 грн.

Зараз ви читаєте новину «Брати Капранови продали 1624 примірники нового роману». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі