середа, 15 листопада 2017 21:45

"Брати Гадюкіни" презентують дві нові пісні

"Брати Гадюкіни" презентують дві нові пісні
У Києві відбудеться концерт-презентація двох нових синглів "Братів Гадюкіних" Фото: Viva!

24 листопада в Caribbean Club у Києві відбудеться концерт-презентація двох нових синглів "Братів Гадюкіних".

Сингли "Крав" і "Б'ють Дурного" увійдуть до альбому "Братів Гадюкіних" "Сміх і Гріх". Вихід альбому запланований на початок 2018 року.

Сингл "Крав" ілюструє абсурдність поведінки українських можновладців та їх підвищений інтерес до грошей. Розповідь йдеться від третьої особи – депутата-крадія, що не кається у скоєному та не хоче зупинятись.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Брати Гадюкіни" встановили рекорд на "Файному місті"

Сингл "Б'ють дурного" - сповідь чоловіка з досвідом, який шукає справжнє кохання, проте щоразу наступає на одні й ті самі граблі. Іронічний підтекст пісні спонукає до роздумів, проте залишає її легкою для сприйняття.в

Рок-гурт "Брати Гадюкіни" з'явився у 1988 році у Львові. Відіграли безліч концертів в Україні, Европі, Північній Америці. у Львові. Випустили 4 студійні альбоми, 4 концертні альбоми та 2 збірки хітів. Гурт припинив концертну діяльність в 1995 році і возз'єднався в 2006 році для концерту в київському "Палаці спорту", який зібрав 15 000 глядачів — абсолютний рекорд для українських музикантів.

У столиці відкрили музей українського року Docker's Rock n' roll. Засновником став паб Docker's ABC. Там знаходиться загальна експозиція.

Зараз ви читаєте новину «"Брати Гадюкіни" презентують дві нові пісні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі