пʼятниця, 11 січня 2019 17:58

Божеволіє від "Браво" і схожий на Цоя: подробиці юності українського співака

Український співак Сергій Бабкін вразив шанувальників схожістю зі знаменитим музикантом.

Артист на своїй сторінці в Instagram опублікував архівне фото, на якому йому всього 16.

"16 років. 1995 р Фотографія в паспорті. І ще хотів би додати, що ця молода людина є божевільним шанувальником групи" Браво ". Факт на обличчя", – підписав фото Сергій.

Шанувальники почали порівнювати артиста з легендарним співаком і солістом радянської рок-групи "Кіно" Віктором Цоєм: "Ви тут на Цоя схожі у мене вдома є його плакат", "Ви тут такий молодий", "Сергію, ви схожі на Цоя", "Віктор Цой", "Прям Цой", "Чимось Цоя нагадав", "Це Цой?", "Схожий на Віктора Цоя!".

Автор: instagram.com/babkin_official
  "16 лет. 1995 г. Фотография в паспорте" - подписал фото певец
"16 лет. 1995 г. Фотография в паспорте" - подписал фото певец

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У пошуках Санти: Сергій Бабкін похвалився фото з відпочинку у Лапландії

Інші ж відзначили, що у Сергія є схожість з відомим голлівудським актором Джозефом Гордоном-Левітом: "Схожий на Джозефа Гордона Левіта! Не даремно він мій улюблений актор, а ви виконавець", "Гордон-Левітт!", "Це ж Джозеф Гордон Левітт! Неймовірно він на Вас схожий","Спочатку здалося, що на фото Джозеф-Гордон Левіт", – писали користувачі мережі.

Автор: Cosmopolitan
  Джозеф Гордон-Левіт
Джозеф Гордон-Левіт
Український виконавець Сергій Бабкін порадував шанувальників веселим знімком. На своїй сторінці співак опублікував фото, де він продемонстрував цікавий новорічний тренд. Він прикрасив бороду іграшками.

Доповнив образ різнобарвний пухнастий брелок, який артист причепив на комір сорочки, розповідає РБК-Україна.

"Вітаю всіх із одним із найпрекрасніших свят у році! Він перший починає низку чарівництва. І з усіх інших - найсправжніший! Свято Святого Миколая Чудотворця! Людина, яка без перебільшення творила чудеса! Він же Санта Клаус. Дорогі мої, прошу вас, вірте в чудеса!!! Не соромтеся і не лінуйтесь цього, воістину, очищаючого і лікувального заняття. Будьте щасливі!" - написав артист.
Зараз ви читаєте новину «Божеволіє від "Браво" і схожий на Цоя: подробиці юності українського співака». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі