середа, 02 травня 2007 19:49

Боя Джорджа заарештували за напад на норвезького гея

 
Скандально відомий співак Бой Джордж з гумором сприйняв звістку про те, що він нібито напав у себе удома на співробітника фірми ескорт-послуг.

Екс-соліст групи Culture Club був арештований в минулу суботу після того, як якийсь Ауден Карлсен звернувся в поліцію, заявивши, що Джордж і його приятель напали на нього, коли той приїхав в гості до популярного британського гей-виконавця.

Молодий чоловік заявив, що погодився приїхати в суботу з ночівлею за 750 доларів на фотосесію, яка не передбачала секс, повідомляє Eye On Gambling.

Проте Джордж сказав своєму братові Кевіну, що не турбується з приводу того, що трапилося і вважає пред"явлені йому звинувачення "смішними". Кевін заявив в інтерв"ю виданню NME: "Джордж абсолютно не роздратований тим, що трапилося, більш того, він знаходить цю ситуацію забавною. Так, він був арештований, проте поліцейські постійно когось затримують, коли до них поступають подібні заяви".

Тим часом Карлсен стверджує, що не працює у фірмі ескорт-послуг і приїхав до співака не для сексу. Він повідомив, що під час нападу схопив телефонну трубку, що висіла на стіні, і в одній нижній білизні вибіг на вулицю. Вже там він подзвонив в поліцію. Джордж був арештований і допитаний в поліцейській ділянці. Потім його відпустили під нагляд поліцейських, які займуться розслідуванням справи про напад і незаконне обмеження свободи.

Джордж і Карлсен познайомилися на гей-сайті Gaydar, де 28-річний житель Норвегії запропонував співакові ескорт послуги за 800 доларів, повідомляє Factnews.
Зараз ви читаєте новину «Боя Джорджа заарештували за напад на норвезького гея». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі