Ексклюзиви
четвер, 24 травня 2007 09:42

Борат видає путівник по США та Казахстану

"Казахський журналіст" Борат Сагдієв, роль якого виконав британський комік Саша Барон Коен у скандальному фільмі, який вийшов минулого року на екрани, має намір написати книгу-путівник по США та Казахстану - відразу під двома назвами.

Як повідомила представниця видавництва Flying Dolphin Press, вихід книги під назвами "Борат: Туристські водіння по малій нації С.Ш. і А." і "Борат: Туристські водіння по славній нації Казахстану" запланований на кінець року.

Перша частина книги буде написана у формі путівника по США для казахів, друга - путівника по Казахстану для туристів із заходу. Крім тексту до книги увійдуть ілюстрації та фотографії.

Вигаданий казахський журналіст, що постав у фільмі "Борат" і образив Астану, минулого тижня навіть був офіційно "пробачений" Нурсултаном Назарбаєвим: на прес-конференції з конституційної реформи казахський президент жартома поцікавився, чи немає серед журналістів Бората Сагдієва, повідомляє Gazeta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Борат видає путівник по США та Казахстану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі