субота, 16 січня 2016 19:49

Бойовики 28 разів обстріляли сили АТО

Бойовики 28 разів обстріляли сили АТО
Фото: www.business.ua

Бойовики протягом дня 28 раз обстріляли позиції сил антитерористичної операції.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив прес-центр АТО.

Відзначається, що в основному бойовики проявляли активність на Донецькому напрямку. З гранатометів і стрілецької зброї вони обстрілювали позиції українських воїнів біля Зайцевого, Авдіївки, Пісок і Красногорівки.

"Найгарячіше було в районі Опитного. У бік українських воїнів бойовики вели вогонь із стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів, різних типів гранатометів і БМП", - підкреслили в прес-центрі.

Біля селища Луганського по позиціях сил АТО також "працювали" крупнокаліберний кулемет і БМП. Відносно спокійно було на Луганському та Маріупольському напрямках.

Крім того, в районі Мар'янки снайпер бойовиків потрапив в автомобіль місії ОБСЄ, який перебував у складі патруля, в який входили офіцери української сторони Спільного центру контролю і координації припинення вогню та стабілізації обстановки на південному сході України, сапери ДСНС і військовослужбовці цивільно-військового співробітництва.

Як відзначили в прес-центрі АТО, представники місії ОБСЄ не постраждали.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики 28 разів обстріляли сили АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі