вівторок, 09 червня 2020 08:28

Близькість під забороною: в Голлівуді інтимні сцени генеруватимуть на комп'ютері

Близькість під забороною: в Голлівуді інтимні сцени генеруватимуть на комп'ютері
Інтимні сцени в Голлівуді не зніматимуть через карантинні обмеження. Фото: unsplash.com

У Голівуді відновлюють кіновиробництво, але сексуальні сцени виконуватимуть за допомогою спецефектів та комп'ютерної графіки, а деякі взагалі зніматимуть після завершення пандемії.

Правила роботи киноіндустрії під час виходу з карантину прописані у 22-сторінковому документі профспілки редакторів фільмів, повідомляє Daily Mail.

Серед іншого, там зазначається, що "моменти близьких контактів" потрібно переписати, залишити або виготовити з використанням CGI (зображень, згенерованих комп'ютером. - Gazeta.ua).

Очікується, що в США кіно- та телевізійна індустрія з 12 червня відновлять виробництво, зупинене на тлі глобальної пандемії. Однак, режисерам доручили продовжувати виконання обмежувальних карантинних заходів - зокрема, дотримання соціальної дистанції.

Згідно з даними галузевих звітів, акторів та знімальні групи щодня тестуватимуть на коронавірус, навчатимуть правильному миттю рук, а також не зніматимуть інтимні сцени.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Верховний суд оскаржить карантинні обмеження - ЗМІ

Персональні засоби захисту будуть потрібні для знімальних груп та іншого персоналу, а прямі ефіри в студіях проводитимуть без глядачів.

Режисерам та акторам кастингу дозволять відновити прослуховування, але з використанням екранів із оргскла. На кастингах також проводитимуть коронавірусний контроль.

Представники української культурної спільноти звернулися до влади щодо ситуації навколо Національного центру Олександра Довженка та фінансування кіногалузі. Закликали вжити термінових заходів для порятунку Центру та затвердити паспорт фінансування бюджетної програми "Державна підтримка кінематографії". Відкритий лист підписали 5880 людей.

Зараз ви читаєте новину «Близькість під забороною: в Голлівуді інтимні сцени генеруватимуть на комп'ютері». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі