четвер, 21 січня 2021 00:46

Батько Меган Маркл зніме про неї фільм

Батько Меган Маркл зніме про неї фільм
Батько Меган Маркл - режисер з 50-річним досвідом. Має дві премії "Еммі". У фільмі використає секретні відео та фото дочки. Фото: The Sun

Томас Маркл, батько колишньої акторки та дружини англійського принца Гаррі Меган Маркл, зніме документальний фільм про дочку.

76-річний чоловік планує показати архівні відео та фото, завершити зйомки до кінця 2021-го.

"Все починається з мого життя, моєї сім'ї, моєї любові до театру та телебаченню й того, як я до цього прийшов. Потім моє життя з Меган, дорослішання, її шкільні роки, поки вона не пішла в коледж, і коли почалася її кар'єра" , - каже Томас.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Різдвяна листівка від принца Гаррі й Меган Маркл спричинила скандал

За фахом режисер. 50 років пропрацював на телебаченні. Меган часто відвідувала його знімальні майданчики в дитинстві. Томас має дві премії "Еммі" за роботу зі світлом в американській мильній опері "Головний госпіталь".

Після королівського весілля батько з дочкою не бачились. Остання заявила, що він розбив їй сердце, продаючи її фото журналістам та даючи платні інтерв'ю. Згодом Томас сказав, що не сподівається ще колись побачити дочку та помиритися.

2020-го Меган Маркл і принц Гаррі відмовилися від звання членів королівської сімʼї. Пара переїхала спочатку в Канаду, а потім до США. Іноземні ЗМІ повідомляють, що Меган Маркл планує стати президенткою США. Саме через це екс-актриса не відмовилася від американського громадянства. Також Меган створюватиме фільми для Netflix та подкасти для Spotify.

Зараз ви читаєте новину «Батько Меган Маркл зніме про неї фільм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі