четвер, 14 листопада 2019 18:39

Бабкін зіграє відлюдника у історичному фільмі - показали фото

Співак Сергій Бабкін зіграє відлюдника Варфоломія в екранізації історичного роману "Чорний ворон" письменника Василя Шкляра.

"У Варфоломія нібито немає віку, він є провідником у містичний світ - людиною, який проходить крізь століття і з'являється в той момент, коли може врятувати тих, хто цього потребує", - розповів Бабкін, передає НВ.

Прототипом героя Бабкіна є глава Мотронинського монастиря, архімандріт Мельхіседек. У 1768 році він закликав до Коліївщини. Після розгрому повстання імператриця Катерина II наказала зробити монастир жіночим.

Автор: НВ
  Сергій Бабкін зіграє відлюдника
Сергій Бабкін зіграє відлюдника

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали тизер українського історичного серіалу

Сцени з Бабкіним знімали у Києво-Печерській лаврі і в підвалах покинутого столичного винзаводу. Гримери щодня витрачали більше 2 годин для створення образу відлюдника.

Автор: НВ
  Сергій Бабкін зіграє відлюдника
Сергій Бабкін зіграє відлюдника

Прем'єра історичної драми "Чорний ворон" за мотивами однойменного роману Василя Шкляра відбудеться 5 грудня. Письменник озвучив історичні коментарі до фільму і став "закадровим поводирем у минуле".

Зараз ви читаєте новину «Бабкін зіграє відлюдника у історичному фільмі - показали фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі