четвер, 31 березня 2011 21:36

Азаров висловив співчуття у зв'язку зі смертю Людмили Гурченко

Азаров висловив співчуття у зв'язку зі смертю Людмили Гурченко

Людмилу Гурченко поховають у суботу на Новодівичому кладовищі. Як повідомляють російські ЗМІ, громадянська панахида почнеться в 10 ранку в Центральному будинку літераторів. Такі останні уточнені дані про дату і місце похоронів. Актриса померла напередодні на 76-му році життя від серцевого нападу. Шанувальники її таланту як і раніше несуть квіти до будинку в Москві, де жила актриса.

На адресу сім`ї Гурченко продовжують надходити співчуття. Зокрема, сьогодні прем'єр-міністр М.Азаров висловив щирі співчуття колегам, близьким і рідним у зв'язку зі смертю видатної акторки естради, театру і кінематографу, народної артистки СРСР Людмили Марківни Гурченко. Про це повідомили  у Департаменті інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату КМУ.

"Обдарованість і працьовитість були притаманні Людмилі Марківні протягом всього її життя, а багатогранна діяльність стала вагомим внеском до культурної спадщини поколінь. Зоряний творчий шлях, яким Людмила Марківна йшла в мистецтві, викликав захоплення у шанувальників її таланту", – зазначив Микола Азаров в урядовій телеграмі.

"Висловлюю щире співчуття у зв'язку з тяжкою втратою. Світла пам'ять про прекрасну актрису, громадянина, людину Людмилу Марківну Гурченко збережеться в наших серцях назавжди", – наголосив Прем'єр-міністр.

Зараз ви читаєте новину «Азаров висловив співчуття у зв'язку зі смертю Людмили Гурченко ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі