четвер, 27 вересня 2007 15:48

Автомобіль соліста групи "Друга ріка" врізався в дерево (ФОТО)

У вівторок вранці в аварію потрапив соліст групи "Друга ріка" улюбленець дівчат-підлітків Валерій Харчишин. ДТП трапилося у 50 кілометрах від Києва, на Житомирській трасі.

Відомо, що Валерій йшов на обгін далекобійної фури. Остання під час здійснення обгону "вильнула", і, для того щоб уникнути зіткнення, Харчишин різко змінив траєкторію руху.

Враховуючи заміську швидкість у 190км/год і рясну мжичку, не дивно, що Харчишин за лічені миті вилетів з траси.

Сам співак лишився живий. На думку медиків, отримані музикантом травми середньої тяжкості – забиття внутрішніх органів, перелом руки, а також черепно-мозкова травма.

У день катастрофи Валерій був прооперований у районній лікарні селища Макаров Київської області. А нині він знаходиться у приватній клініці столиці.

Наразі зйомки кліпу на перший сингл "Кінець Світу" з нового альбому групи "Друга Ріка" перенесені, як, власне, і реліз всього альбому.

Насправді не лише трагедія сталася у житті фронтмен популярного гурту. Саме через радісні звістки, отримані напередодні, Валерій так поспішав у Житомир.

22-го вересня Харчишин став татом. У музиканта народився син вагою 4300 грамів і зростом у 57 см. В день ДТП Валерій їхав забирати своє маля із пологового будинку.


За матеріалами: "Журнал Житомира", "Радіо -Ера" FM, Tablo ID

Зараз ви читаєте новину «Автомобіль соліста групи "Друга ріка" врізався в дерево (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі