пʼятниця, 24 серпня 2012 15:08

Армін ван Бюрен не прилетів на концерт у Львові

Армін ван Бюрен не прилетів на концерт у Львові
Армін ван Бюрен вибачився перед шанувальниками в інтернеті. Фото: trancearea.com

23 серпня на території стадіону "Арена Львів" відбувся легендарний британський фестиваль "Godskitchen", хедлайнером якого мав бути Армін ван Бюрен.

Вперше в Україні в одну ніч найкращий ді-джей світу мав виступити одразу в двох містах – Одесі та Львові. Проте через несправності з особистим літаком до Львова ді-джей так і не потрапив. Артист вибачився на офіційній сторінці. Звернень від організаторів концерту у Львові ще не було. Вартість квитків на Godskitchen Fusion - 199 грн., VIP - 349 грн.

Львівський "Godskitchen" розпочався на території "Арена Львів" о 20.00 і повинен був тривати до 6-ої години ранку. Замість кращого ді-джея світу у Львові слухали фінського ді-джея Tom Fall, українців Omnia, Max Freegrant i Dart Rayne.

Захід зібрав близько 3 тисяч меломанів. О другій ночі після майже тригодинного сету Max Freegrant публіка почала вимагати появи Арміна ван Бюрена. На сцену вийшов генеральний директор "Virus Music" Дмитро Феліксов і включив гостям "Godskitchen" повідомлення від Арміна. Діджей розповідав про затримку на шляху до Львова та обіцяв, що команда зробить все можливе для того, щоб виступ відбувся. Пообіцяли, що артист прилетить до Львова о 5-ій ранку.

В 6.00 ранку показали ще одне відеозвернення Арміна, в якому він повідомив, що не зможе прилетіти до Львова з Одеси. Організатори – компанія "Virus Music" - пообіцяли в найближчий час все ж влаштувати львів'янам зустріч із їхнім кумиром. Проте, графік виступів ді-джея розпланований на півроку вперед. Гроші за квитки не повертали.

В соціальних мережах уже створено кілька груп протесту. Організатори на зв'язок не виходять. В Одесі концерт пройшов успішно.

Зараз ви читаєте новину «Армін ван Бюрен не прилетів на концерт у Львові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі