вівторок, 28 березня 2017 11:48

Анжеліка Рудницька стала радником міністра культури

Анжеліка Рудницька стала радником міністра культури
Анжеліка Рудницька стала радником міністра культури Фото:YouTube

Співачку, телеведучу та волонтерку Анжеліку Рудницьку призначили на посаду радника міністра культури України Євгена Нищука. Про це повідомляє прес-служба Мінкультури.

"Своїм першочерговим завданням бачу культурну деокупацію Донбасу. Сподіваюсь, що відтепер моя волонтерська діяльність у співпраці з Міністерством культури набуде рис системності та приноситиме ще більше користі", – зазначила вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Батько Анжеліки Рудницької помер із посмішкою

Анжеліка Рудницька виступала у зоні АТО для цивільного населення і для військових. Організовувала концерти, зустрічі, літературні читання, збір пожертв і книжок. Проводила мистецькі майстер-класи, збираючи допомогу для найбільш постраждали від війни на Донбасі. Двічі потрапляла до трійки благодійників року за даними "Зеленої книги української благодійності".

Анжеліка Рудницька на свій день народження 2016-го провела благодійний концерт. На виручені гроші організувала дітям із зони АТО відпочинок у літньому таборі.

Зараз ви читаєте новину «Анжеліка Рудницька стала радником міністра культури». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі