четвер, 08 листопада 2018 21:45

Янголи і сови: гурт ТНМК представив містичний кліп

Янголи і сови: гурт ТНМК представив містичний кліп
ТНМК виклали на пісню "Янголи". Фото: shaleniy.com.ua

Гурт "Танок на майдані Конго" випустив кліп на пісню "Янголи".

Трек увійде до нового міні-альбому, який презентують 23 листопада.

У пісні використовують вокальні семпли з народних пісень жителів Західного Полісся. Зокрема звучить колискова "Люлі" у виконанні 82-річної співачки з Рівненщини Данії Чекун.

Режисеркою кліпу виступила дизайнерка Ольга Навроцька. У відео використали кадри з її фешн-фільму Inseparable. Стрічка отримала 7 номінацій на міжнародному кінофестивалі фешн-фільмів La Jolla у Каліфорнії, а також претендувала на дві нагороди London Fashion Film Festival.

"Відео, яке лежить в основі, – про нероздільний зв'язок темної і світлої сторони, - каже Навроцька. - Рік тому я почала медитувати і іноді бачу цікаві образи. В одній з таких медитацій я побачила як цілуються Янгол і Демон. Я усвідомила, наскільки близькі стосунки пов'язують добро і зло, і зрозуміла що вони нероздільні".

Наскрізним для кліпу є образ сови. Танцівники з'являються у костюмах цього птаха.

"Маски ми робили на 3D-принтері, а гілочки для головного убору темної героїні збирали у дворі шоуруму. Так що це був справжній творчий процес. В результаті вийшов ось такий містичний мікс", - додає режисерка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: The Beatles випустили кліп з архівними фото СРСР

Українська співачка Ірина Білик представила музичне відео на пісню "Льоня, Леонід". У відео співачка з'являється в образі офіціантки, яка обслуговує клієнтів ресторану.

Зараз ви читаєте новину «Янголи і сови: гурт ТНМК представив містичний кліп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі