пʼятниця, 04 травня 2007 10:13

Анджеліна Джолі мріє про розлучення

 
За повідомленнями західної преси, найзнаменитіша пара Голлівуду Анджеліна Джолі і Бред Пітт, на межі краху.

Повідомляється навіть про те, що сама Джолі вже говорить друзям, що все кінчено.

В кінці квітня актриса побувала в Нью-Йорку, на зйомках документального фільму Місце в часі. Ця картина - режисерський дебют Анджеліни. Відомо, що до Нью-Йорка вона приїхала наодинці, а Бред Пітт залишився в Лос-Анджелесі з дітьми.

У відсутність супутника життя актриса веселилася так, ніби у неї і зовсім немає сім"ї. Біля Анджеліни вився цілий натовп симпатичних молодих людей, включаючи колишнього коханого Кайлі Міноуг Олів"є Мартінеса, пише журнал Life&Style Magazine.

"Весь той час, що Анджеліна була без Бреда, вона відчувала себе так, ніби величезний вантаж впав з її плечей, - говорить друг актриси. - Вона сказала мені: "Я дуже хочу знайти цю свободу".

Недавно Джолі зробила шокуюче визнання, що стосується її дворічного романа з Бредом Піттом.

"Все кінчено, - сказала вона одному з приятелів. - Цьому і не призначено було бути".

Чутки про те, що у зоряних закоханих не все йде гладко, ходять давно. Втім, самі Анджеліна і Бред не поспішають підтверджувати таку інформацію.

А непрямим спростуванням може послужити те, що Анджеліна просить суд надати своєму новому в"єтнамському синові Паксу Тхієну прізвище Джолі-Пітт, повідомляє Korrespondent.
Зараз ви читаєте новину «Анджеліна Джолі мріє про розлучення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі