понеділок, 21 травня 2007 12:10

Андрій Малахов вибачився перед Вєркою Сердючкою

Андрій Малахов вибачився перед Вєркою Сердючкою
У неділю 33-річний Андрій Данилко, який виступає в образі Вєрки Сердючки, проїхався по Києву на своєму чорному лімузині "чайка". Сердючка із мамою тримали високо над головою український прапор. Були у чорних спортивках та футболках, на яких спереду були цифри "69" і напис англійською "Голуб миру". А на спинах красувався теж англомовний напис "Україна+Європа=Любов". У такому вбранні Вєрка та її мама їздили на "Євробачення" в столицю Фінляндії Гельсінкі.

Сердючка розповіла, що у неї попросив вибачення російський телеведучий Андрій Малахов. У програмі "Пусть говорят" на телеканалі "ОРТ-Міжнародне" перед трансляцією фіналу "Євробачення" Малахов сказав:
"Слова Верки "Раша гуд бай" - это плевок в сторону России".

- Я понімаю, чого Андрюша гнав на мене бочку, - киває головою Вєрка. - Там така система: партія сказала: "Нада", комсомол отвєтіл: "Єсть!". Два дня Малахову звонила, він не брав трубку. А дозвонилася, питаю: "Шо, стидно?" Він ізвинився.

У програмі Малахова також брала участь лідерка Прогресивної соціалістичної партії України Наталя Вітренко.

- Шоуменша такая! - обурюється Сердючка. - Моя мама сказала: "Вєра, над тобою так іздівались!" Здєлала чучело Наташи Вітренко: парік нацепила на палку з трьома жопами, шоб одразу на трьох стулах сидіть, і подожгла. Канєшно, - зауважує Вєрка, - я маму в етом не поддєрживала.


Срібляста зірка на голові Сердючки була не скляна 8-кілограмова, як у Фінляндії. А паперова, із фольги, яка важить 6 кг. У Гельсинкі Данилко натер скроню скляною зіркою, на рану довелося накласти пластир. Тому скляну зірку зараз Сердючка не носить. В одній руці Вєрка тримала посріблену кулю із свого кліпу "Дансінг". Іншою махала перехожим і роздавала повітряні поцілунки. Цю поїздку Сердючка назвала "празднованієм общеєвропейського фурора". Почалось усе біля квартири на Хрещатику, де живе Данилко. Потім автомобіль проїхав на Михайлівську площу, а далі на Контрактову. Пригальмував біля ресторану "Пузата хата". Автівка була з відкидним дахом, тому Сердючка вставала, розписувалась у блокнотах прихильників. Якийсь пенсіонер подарував Вєрі букет бузку.

- Мені подзвонила дружина, що ви біля ЦУМу просили собі сірєні, - пояснював чоловік, - То я наламав на Поштовій площі у кустіках.

Потім Сердючка поїхала на прес-конференцію до столичного телеканалу "М1".

- Так привєти передавала, шо охрипла, - сказала Сердючка і попросила води. Сказала, що зараз готує альбом під назвою "Ессен" (німецьке "їсти" - "ГПУ").

- Уже записала шість пісень, - веде далі, - Одна називається "Ессен, ессен, харашо", друга "Секс, труд, май", третя "Ай ем євровіжен квін" ( "я - королева "Євробачення" у перекладі з англійської - "ГПУ".


Інна ПАЛИВОДА


Зараз ви читаєте новину «Андрій Малахов вибачився перед Вєркою Сердючкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі