понеділок, 15 квітня 2019 15:35

Alyona Alyona та Alina Pash випустили кліп на пісню "Падло"

Автор: slukh.media
  Відбулася прем'єра кліпу на пісню "Падло" - спільну роботу Alyona Alyona та Аліни Паш
Відбулася прем'єра кліпу на пісню "Падло" - спільну роботу Alyona Alyona та Аліни Паш

Реперка Alyona Alyona та співачка Alina Pash представили кліп на спільну пісню "Падло". Трек увійшов до дебютного альбому Alyona Alyona — "Пушка".

"2049 рік. Патріархальний Чорнобидлоград. У місті зникають чоловіки. Берегині-Ґестії з'явилися, щоб відшукати Обрану, яка отримає дар Птахи долі та жіночу волю зробити світ кращим", - ідеться у закадровому тексті, який читає співачка Ніна Матвієнко.

"У кожного з нас — свій шлях, яким ми йдемо, — каже Alyona Alyona. — На цьому шляху є перешкоди, бар'єри, підйоми й падіння, які допомагають отримати найцінніше — досвід. Цей досвід із року в рік, із покоління в покоління передавали нам предки. Саме завдяки унікальності цього досвіду ми сьогодні — ті, хто ми є".

Відео зняв французький режисер Натан Дейзі, співавтор торішнього кліпу Alina Pash — Oinagori.

"Це один із тих образів, які я бачу, коли уявляю наше майбутнє, — говорить Дейзі. — Щось на зразок страшної казки, в якій є те, що ми обов'язково повинні зрозуміти для себе".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українська реперка потрапила до глянцю Vogue

Справжнє ім'я Alyona Alyona — Альона Савраненко. Її дебютний альбом "Пушка" вийшов 8 квітня. Складається з 13 треків. Одночасно з релізом альбому реперка випустила кліп на титульну пісню "Пушка".

Зараз ви читаєте новину «Alyona Alyona та Alina Pash випустили кліп на пісню "Падло"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі