понеділок, 28 лютого 2011 22:41

Ален Делон мріє про дружину-українку

Ален Делон мріє про дружину-українку

Ален Делон відвідав Київ, де став гостем церемонії нагородження премії "Телезірка", та розповів, що не проти одружитися на жінці з України. Відомий актор пробув добу в українській столиці.

У свої 75 актор, який вже 14 років самотній, став в Україні бажаним нареченим і серцеїдом. Він цілував, обіймав та щиро обсипав компліментами журналісток та інших українських жінок.

В Україні Делон вже був, запам'ятав і вроду українок і національний напій. Проте кількість журналістів, що зустрічали його в аеропорту, чомусь стала сюрпризом для зірки такого масштабу.

Секс-символ 60-80-х зізнався, що ще не полишає надії одружитися знову. Не відкидає, що на нашій землячці. Щоправда, на брифінгу він говорив мало та дещо образився на однотипні запитання преси.

Особливу увагу привернула забинтована рука. Проте що з ним трапилось, актор так і не зізнався. Як подейкують він розтягнув зв'язки зап'ястя під час гри в теніс.

Зазначимо, що у райдері знаменитості не було ні устриць, ані марципанів. Натомість Делон полюбив українські солодощі і не обмежувався на фуршеті. Організатори запевнили, що навіть гримера актор не замовляв.

Після всіх інтерв'ю галантний Делон гуляти по Києву не поїхав та ще до півночі повернувся в готель. Зранку актор вже вилетів додому.

Зараз ви читаєте новину «Ален Делон мріє про дружину-українку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі