четвер, 26 листопада 2020 13:58

Актор був голий майже весь фільм

Актор був голий майже весь фільм
Режисер Джеймс Ван остерігався, що Аквамен - це супергерой, з якого найчастіше сміються. Тому м`язистий Джейсон Момоа голий більше половини фільму. Татуювання зробили повноцінним елементом костюму. Фото: Pinterest

26 листопада 2018 року в Лондоні відбулася прем'єра супергеройської стрічки "Аквамен".

Артур - син доглядача маяка та королеви підводного царства Атланни. Володіє здатністю дихати під водою. Його мати стратили за народження напівлюдини - скинули в населену чудовиськами ущелину. Артур оголошує Атлантиді війну, за сюжетом.

Роль супергероя втілив зірка "Гри престолів" Джейсон Момоа. Підписав контракт із DC на 6 фільмів.

"Підводні сцени насправді не знімаються під водою, - каже Ембер Герд, зіграла принцесу Меру, дівчину Аквамена. - Насправді актори літають на дротах, абсолютно сухі. Іноді важко зрозуміти, що ти доросла жінка, але прикріплена до 2 проводів, робиш вигляд, що ловиш рибу. Потрібно це прийняти і посміятися з себе".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У прокат вийшов фільм про прифронтову зону

Режисер Джеймс Ван остерігався, що Аквамен - це супергерой, з якого найчастіше сміються. Зокрема з того, що він розмовляє з рибами. Тому м'язистий Джейсон Момоа голий більш як половину фільму. Татуювання зробили повноцінним елементом костюму.

Зйомки проходили в Австралії під робочою назвою "Ахава".

Фанати голлівудського актора Джонні Деппа прагнуть прибрати з 2-ї частини фільму "Аквамен" його ексдружину Ембер Герд і вже встигли зібрати 900 тис. підписів під петицією з цією вимогою. Шанувальники актора розлючені через суд проти таблоїда The Sun, де Ембер виступала на боці видання. За словами актриси, Депп бив її мінімум 10 раз.

Зараз ви читаєте новину «Актор був голий майже весь фільм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі