середа, 09 січня 2013 16:56

"АероСвіт" відновив сполучення між Києвом і Тель-Авівом

"АероСвіт" відновив сполучення між Києвом і Тель-Авівом
Фото: tsn.ua

Літак авіакомпанії "АероСвіт" (Київ), згідно з інформацією онлайн-табло аеропортів Ізраїлю, у середу вилетів з Тель-Авіва до Києва.

Як повідомлялося, 6 січня через скасування рейсу Тель-Авів - Київ в міжнародному аеропорту Тель-Авіва "Бен-Гуріон" у складній ситуації опинилися 54 громадянина України.

"АероСвіт" 9 січня заявив про намір повернути в експлуатацію літаки, необгрунтовано затримані в ряді зарубіжних аеропортів.

"В даний час створюються штучні перешкоди поверненню в експлуатацію літаків, зупинених в ряді зарубіжних аеропортів, і поновленню регулярності польотів компанії", - повідомив "АероСвіт" у середу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Азаров доручив розібратися із "Аеросвітом" і виплатити компенсації

Раніше авіаперевізник повідомив про вимушене скасування низки рейсів через призупинення обслуговування в деяких аеропортах, зокрема, у Варшаві, Стокгольмі, Копенгагені та Тель-Авіві, що, в свою чергу, обмежило його можливості по забезпеченню своєчасного виконання рейсів в інших напрямках.

Як відзначав "АероСвіт", рішення адміністрацій деяких аеропортів і хендлінгових компаній були викликані побоюваннями щодо припинення українським перевізником оперування та розрахунків за надане обслуговування у зв'язку з його зверненням до суду з приводу порушення справи про банкрутство. У зв'язку з цим авіаперевізник направив всім контрагентам письмове повідомлення про намір продовжити оперування та виконання поточних зобов'язань.

Зараз ви читаєте новину «"АероСвіт" відновив сполучення між Києвом і Тель-Авівом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі