субота, 15 червня 2019 03:28

"97% українців захочуть стати росіянами" - у Британії презентували шокуючий серіал

"97% українців захочуть стати росіянами" - у Британії презентували шокуючий серіал
Серіал "Роки і роки" ("Years and Years") має 6 епізодів. Фото: з відкритих джерел

Шестисерійний телевізійний серіал "Роки і роки" ("Years and Years") стартував у Великій Британії на BBC One 14 травня. Його режисер – Рассел Т. Девіс.

У ньому розповідається про життя британської родини середнього класу у 2019-2034 рр.. Змальовується майбутнє, яке зовсім поряд, і якого дехто бояться: війни, економічний занепад, тріумф популістів.

Не оминув міні-серіал увагою й Україну. У першій серії на 13:35 телебачення фоном повідомляє про збільшення напливу біженців з України. А на 19:55 один з героїв серіалу розповідає, що 97% українців проголосували за російське громадянство.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Початок революції: з'явився трейлер нового сезону "Розповідь служниці"

Британсько-американський історичний серіал "Чорнобиль" став найпопулярнішим у історії телебачення. 5-серійний фільм знімали торік у Києві та Вільнюсі, Литва. Дія відбувається після вибуху 4-го реактора Чорнобильської атомної електростанції 26 квітня 1986-го. Показують евакуацію жителів Прип'яті, рятувальну операцію, наслідки катастрофи та розслідування причин.

Зараз ви читаєте новину «"97% українців захочуть стати росіянами" - у Британії презентували шокуючий серіал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі