неділя, 01 квітня 2007 14:41

34-а "Гуморина" почалася в Одесі

В Одесі почалося святкування 34-ї "Гуморини", яка проходить під девізом "Життя в Одесі - свято, яке завжди..."

О 12:00 одночасно на 3-х майданчиках почалися театралізовані розважальні програми: виступ творчих колективів Одеси, конкурси, вікторини, гумористичні змагання.

Зокрема, на Театральній площі (біля Одеського оперного театру) почалася програма "Лопни, але тримай фасон", у якій беруть участь одеські артисти цирку, естради, театрів, художні колективи: комік-трупа "Маски", "Комеді-Клаб", вокальні ансамблі "ООН" і "Дюк Тайф", хореографічний колектив "Сузір"я" і багато інших.

На Приморському бульварі (біля Потьомкінських сходів) - "Посмішки Одеси", де звучать пісні, анекдоти, гумористичні приказки про рідне місто.

На Грецькій площі - "Чисто одеські атракціони" за участю комік-групи "Карнавал".

В управлінні інформації Одеської міської ради повідомили, що розважальні програми на цих 3-х майданчиках триватимуть до 16:00.

О 16.00 від Соборної площі почнеться хода карнавальної колони, яка пройде вулицями Дерибасівська, Рішельєвська, Пантелеймонівська, Привокзальною площею, Куликовим полем. У ході візьмуть участь студенти майже всіх вузів Одеси.

На Куликовому полі з 17:00 до 22:00 проходитиме гала-концерт за участю популярних виконавців: "Кролики", Юхим Шифрин, група "Авіатор", "Не ангели", "Брати по розуму", Клара Новикова, Верка Сердючка (із шоу-програмою), "Маски-Шоу", група "Воплі Відоплясова", три шоу-балети.

На Театральній площі з 18:00 до 21:00 також пройде гала-концерт за підтримкою Міністерства культури й туризму.

О 22:00 на Куликовому полі відбудеться святковий феєрверк, після якого (до 23:00) - дискотека за участю груп "ВВ" і "Не ангели".

Перша "Гуморина" пройшла в 1973 році. В 1976 році її заборонила влада України й Одеси.

Відновили свято сміху наприкінці 1980-х, передають Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «34-а "Гуморина" почалася в Одесі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі