четвер, 03 травня 2007 19:43

10 найбезглуздіших текстів в поп-музиці на думку Бі-бі-сі

Найгірші слова у світовій поп-музиці всіх часів назве завтра ввечері Марк Райлі в своєму шоу на музичному радіо ВВС 6:

1. ABC - That Was Then But This Is Now ("Це було тоді, а це тепер"). Більше жертв, ніж у жерця-ацтека, вони стоять, витягнувшись на повідцях. Всі падають ниць, не можна скаржитися і бурчати. Поклади собі ще яблучного пюре.

2. Snap - Rhythm Is A Dancer ("Ритм - це танцюрист"). Мої слова серйозні не менше, ніж рак: ритм - це танцюрист.

3. Human League - The Lebanon ("Ліван"). Перш ніж вийти з табору, він зупиняється. Він дивиться на світ зовні. Там, де були магазини, тепер іноді ховаються снайпери.

4. Razorlight - Somewhere Else ("Десь інде"). І я зустрів дівчину, вона запитала, як мене звуть, я їй відповів як.

5. Duran Duran - Is There Something I Should Know? ("Ти не хочеш нічого мені сказати?") І коли ти входиш в двері, починають танцювати вогненні демони. Не говори, що ставишся до мене спокійно. Так само спокійно, як до ядерної війни.

6. Oasis - Champagne Supernova. Поволі йду кімнатою, швидше за гарматне ядро. Де ти був, коли ми напилися?

7. Des"ree - Life ("Життя"). Я не хочу бачити примару, цього видовища я боюся більш за все, краще з"їм тост і подивлюся вечірні новини.

8. Black Sabbath - War Pigs ("Свині війни"). Генерали збиралися зі своїми полчищами, немов відьми на чорну месу.

9. Toto - Africa ("Африка"). Дикі собаки виють в ночі, все неспокійніше чекають на яку-небудь самотню компанію. Я знаю, потрібно робити те, що правильно. Це так само точно, як те, що Кіліманджаро підноситься над Серенгеті, немов Олімп.

10. U2 - Elevation ("Висота"). Я себе не контролюю, живу як кріт, все нижче в ямі. Все вище і вище в небо. З тобою я відчуваю, що можу літати. Дуже високо. Висота.

Газета The Times здивована тим фактом, що в першій десятці не знайшлося місця для Шакіри. "Добре, що у мене маленькі й непомітні груди, їх не сплутаєш з горами", - міркує вона в пісні Whenever, Wherever, - повідомляється на сайті Инопресса.

Зараз ви читаєте новину «10 найбезглуздіших текстів в поп-музиці на думку Бі-бі-сі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі