четвер, 12 серпня 2010 19:29

З пісні Юлії Гурської викинули слова про кохання

11 серпня вінницький мер Володимир Гройсман зустрівся із 15-річною Юлією Гурською — переможницею відбірного туру на дитяче Євробачення. 20 листопада вона представлятиме Україну на конкурсі в Мінську.

— Усе відбувається немов уві сні, — каже Юлія. — Ще недавно була звичайною школяркою, а тепер не розумію, хто я.

Відбір провели в дитячому таборі "Артек" у Криму. Юлія виконувала пісню "Мій літак" вінницького композитора Сергія Марусича.

— Не думали, що вона переможе. Як тільки приїхали в "Артек", Юля захворіла. Її поклали в ялтинську лікарню. Виписали за три дні до фіналу, — говорить продюсер Марина Мальцева.

Серед 14 конкурсантів перемогу прогнозували киянину Дмитрові Бородіну.

— Він брав участь у проектах "Суперзірка" та "Караоке на Майдані". Пісню Юлі наспівували навіть вожаті в "Артеку". Деякі слова про любов я в ній замінила. Одягли Юлю скромно, бо на дитячій естраді перебір з одягом. Як не бальні плаття, то безглузді скафандри або міні-сукні у стилі сексі. Діти мають бути дітьми, їм не потрібно гламуру.

Торік Юлія брала участь у відборі на конкурс "Нова хвиля", який відбувається у латвійському місті Юрмала.

— До фіналу не пройшли, бо для такого конкурсу треба багато грошей. Дітям, які їх не мають, потрапити нереально. Скільки треба для участі в дитячому Євробаченні, ще не знаємо. Поки що розраховуємо лише на кошти батьків. Скоро поїдемо у Київ на Перший національний канал. Там обіцяли зайнятися розкруткою Юлі. До 20 листопада маємо випустити перший кліп.

Володимир Гройсман дарує дівчині фотоальбом. Обіцяє знайти спонсорів. Каже, що підніме всіх родичів за кордоном, щоб ті організували за неї активне голосування.

Зараз ви читаєте новину «З пісні Юлії Гурської викинули слова про кохання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі