Ексклюзиви
середа, 08 серпня 2007 15:26

З Олега Скрипки зробили вампіра

Виставка 27-річного художника Івана Семесюка відкрилася на першому і третьому поверхах київського пабу "Бочка". Це намальовані темперою портрети дівчат, із якими художник товаришує, і два зображення соліста гурту "ВВ" Олега Скрипки. Перша картина — "Скрипка-вампір". На ній весь у чорному співак хижо посміхається. Позаду двоє чорних котів. Друге полотно — "Oleg Violon". Останнє слово у перекладі з французької означає "cкрипка". Тут у співака довге руде волосся, берет із пером, светр із українським гербом.

— Я малюю Олега, бо він — найхаризматичніший із усіх публічних людей в Україні, — міркує художник. — Стильний та мужній. Співак Віталій Козловський теж, приміром, стильний. Але не мужній.

На запитання, чому він зобразив Олега в образі вампіра, відповідає:

— Бо йому пасують вампірячі зуби.

Семесюк малює співака по пам"яті та з фотографій. Вони ніколи не зустрічалися. Зараз Іван завершує третю картину. Називається вона "Скрипка-космонавт". Художник хоче створити серію робіт, присвячених музиканту. Про свій стиль він говорить: "Точно не поп-арт, але щось дуже близьке". Виставлявся у Норвегії, Німеччині та Польщі. Є його роботи у приватних колекціях у Голландії та Австрії. Коштують картини Семесюка від $500 до $1500.

— Знайомим віддаю за триста, — зізнається. — А Скрипці продав би за вісімсот.

Зараз ви читаєте новину «З Олега Скрипки зробили вампіра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути