четвер, 29 березня 2007 19:18

Вєрка Сердючка начепила косу Юлії Тимошенко

  Вєрці Сердючці заборонили в’їжджати в Дагестан
Вєрці Сердючці заборонили в’їжджати в Дагестан

На сайті Вєрки Сердючки з"явився колаж, де вона з косою Юлії Тимошенко, у темних окулярах та вишиванці.

Також співачка схудла. Мабуть, тому, що британське інтернет-видання "Doteurovision" назвало її "замотаним у фольгу жирним трансвеститом". Днями Сердючці заборонили в"їжджати до республіки Дагестан, що на півдні Росії. Тамтешні духівники — імами — вирішили, що "дагестанці втомилися від безстатевих істот, шоу без смаку і порожніх гуморин російської естради". У список небажаних гостей потрапили "Нові російські бабки", Філіп Кіркоров, Борис Моїсеєв, Валерій Леонтьєв, групи "ВІА-Гра", "Тату" і "Блєстящіє".

— Виступи й репертуар цих артистів провокаційні, — заявив імам центральної мечеті столиці Дагестану Магомед-Расул Саадуєв. — Дагестанці сприймають їх не як творчість, а як виклик своїм цінностям. Іноді — як особисту образу, приниження честі та гідності мусульманина і горця. Останнє стосується тих, хто оспівує "голубую луну" одностатевої любові.

Список небажаних осіб неповний, каже Магомед-Расул Саадуєв.

— Появу всіх, хто оспівує "вільну любов", пияцтво і наркоманію, вважаємо в Дагестані вкрай небажаною, — заявив він.

— Я й не чув про це, — здивувався, відповідаючи на дзвінок "ГПУ", продюсер Сердючки Юрій Нікітін. — Адже ми ніколи не їздили на гастролі у Дагестан.

Зараз ви читаєте новину «Вєрка Сердючка начепила косу Юлії Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі