четвер, 03 липня 2008 19:23

Вєрка Сердючка демонструватиме пояси для схуднення

  Вєрка Сердючка в новому кліпі вперше одягне шорти
Вєрка Сердючка в новому кліпі вперше одягне шорти

34-річний артист Андрій Данилко, що виступає в образі Вєрки Сердючки, зняв кліп на пісню "Ессен" (із німецької — "їсти"). У кліпі Сердючка відкриває власний телемагазин. Сама демонструє там пояси для схуднення, надувні дивани та велотренажери.

— Ідею кліпу придумав Андрій Данилко, — розповідає "ГПУ" прес-секретар компанії "Мама М"юзік" Марія Степаник, 24 роки. — А коли Сердючка вийшла до тренажерів, усі ахнули — які в неї стрункі ноги!

У новому кліпі Вєрка вперше одягла короткі шорти. Стиліст Анжела Лисиця придумала для неї ще й великий підкладений живіт. Його "набили" синтепоном, рушниками й капцями.

— Ми довго шукали для Сердючки смішний образ, — розповідає Лисиця. — А потім Андрій згадав про одну тітку з гуртожитку, в якому він жив. У шорти вбрали ще й Вєрину "маму".

Пісня "Ессен" увійде до нового альбому Сердючки "До Ре Мі", що з"явиться в середині липня. Тоді ж на екрани вийде і новий кліп.

Зараз ви читаєте новину «Вєрка Сердючка демонструватиме пояси для схуднення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі