пʼятниця, 07 грудня 2007 15:29

Віталій Козловський навчився писати пісні

У середу в столичному концерт-холі "Фрідом" відбулася презентація концертної програми Віталія Козловського, 22 роки. До неї увійшли пісні з нового альбому співака "Красота — Разлука" та старі хіти.

Концерт затримується на годину. Гості з"їжджаються повільно. У холі "Фрідому", попиваючи шампанське, ходить співачка Анжеліка Рудницька.

Навесні вона разом із Віталієм їздила на конкурс молодих виконавців "Ейлат-2007" до Ізраїлю. Там співак посів третє місце.

— Дуже вболівала за Віталика, — згадує Рудницька. — Журі чомусь "зарізало" його. Дали лиш третє місце, хоча він там був найкращим. Хочеться, щоб Віталій більше співав українською. У нього це краще виходить. А ще сподіваюся, що його перестануть розкручувати лише як солодкого гламурного хлопчика. У сценічному образі Віталика хочу бачити більше чоловічої мужності.

Нарешті розпочинають концерт. Віталій з"являється на сцені в чорному діловому костюмі, білій сорочці та краватці.  Знімає її після першої пісні. Потім, під крики шанувальниць, залишається без піджака.

Співає переважно російською, але до глядачів звертається українською.

Хочеться, щоб більше українською співав

— Нарешті я навчився писати пісні, які не соромно показати публіці, — каже співак і виконує композицію на власні слова.

Показують уривки з кліпу Козловського "Ты хотела" з останнього диска виконавця.

— Знімати кліп почали вранці й закінчили майже опівдні наступного дня. Перерв робили мало, щоб не розслаблятися, — розповідає кліпмейкер Алан Бадоєв, 26 років. — Було сім майданчиків із різними декораціями.

Найдорожча — білий рояль, де відзняли відверту сцену з Віталієм і танцівницею з його балету. Ціна рояля — від 25 до $40 тис.

Головну героїню, кохану Віталія, зіграла телеведуча Маша Єфросініна, 28 років. У кліпі Козловський шукає її у дзеркальному лабіринті, виходу з якого немає. Наприкінці він розбиває дзеркала й телевізор, по якому показують Єфросініну. Із дзеркалом проблем не було, а от міцний екран Козловський розтрощив лише з третього разу.

Зараз ви читаєте новину «Віталій Козловський навчився писати пісні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі