середа, 28 листопада 2007 16:07

Віктюк посварився з Нікітіним через "Фабрику зірок"

На "Новому каналі" триває телешоу "Фабрика зірок". 16 молодих співаків живуть у закритому "Зірковому будинку" в Києві, займаються із педагогами вокалом, хореографією та акторською майстерністю. Щонеділі в прямому ефірі  продюсер шоу Юрій Нікітін оголошує трьох найслабших конкурсантів. Глядачі голосують за них дзвінками та есемесками. Той, хто набрав найменшу кількість голосів, вибуває із проекту.

Минулого тижня викладачі "Фабрики зірок" режисер Роман Віктюк, кліпмейкер Максим Паперник, стиліст Анжела Лисиця і психолог Вадим Колесніков посварилися з Юрієм Нікітіним. Бо останній самостійно обрав найслабших співаків, не порадившись із ними. Із шоу вибув студент технікуму ракетно-технічного машинобудування 18-річний Дмитро Каднай.

— Ми казали Юрі, що втрата цього учасника буде ударом по проекту, але він зробив по-своєму, — розказує "ГПУ" кліпмейкер Максим Паперник, 38 років. — Можливо, моя думка для Юри не досить вагома, але не зважати на думку Романа Віктюка! До конкурсанта Діми Кадная не було жодних претензій ані в кого з педагогів. Як претендент на виліт він не обговорювався. Усі думали, що це будуть інші співаки — Олександр Бодянський, Жека Мільковський чи Юлія Борзая. Однак Нікітін монархічно ухвалив рішення. Його підтримав тільки стиліст Вова Тарасюк. Мабуть, не захотів псувати стосунки з ним.

Нині педагоги продовжують працювати з конкурсантами "Фабрики".

— Я маю право одноосібно вирішувати, хто з фабрикантів вибуде із шоу, — запевняє Юрій Нікітін, 39 років. — Але обурення педагогів мені зрозуміле. У кожного є свої улюбленці, і їм не хочеться, щоб вони вилітали з проекту. Для мене улюбленці — всі. Необачно вчинив психолог проекту. Як професіонал, він мав зберігати нейтралітет.

Зараз ви читаєте новину «Віктюк посварився з Нікітіним через "Фабрику зірок"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі