вівторок, 27 лютого 2007 14:05

Віктор Пінчук привіз до Києва "Ленком"

27 лютого в столиці України почалися гастролі московського театру "Ленком". До 1 березня на сцені Театру російської драми йтиме спектакль "Місто мільйонерів". Потім "Ленком" переїде до Міжнародного центру культури й мистецтв (колишній Жовтневий палац). Із 3 по 5 березня показуватимуть виставу "Ва-банк", а 8–10 — "Політ над гніздом зозулі". Квитки коштують від 20 до 950 грн.

Художній керівник театру Марк Захаров, 73 роки, актори Інна Чурікова, 63 роки та Геннадій Хазанов, 61 рік, прилетіли до Києва в понеділок. Літак москвичів запізнився на 40 хвилин.

— Со всеми декорациями "Ленком" выезжает только в Санкт-Петербург и Израиль, — розповідає Захаров "ГПУ" в аеропорту "Бориспіль". — Это очень дорого. В Киев привезли все декорации, потому что меценатом наших гастролей стал наш друг Виктор Пинчук, — каже про зятя Леоніда Кучми. — Нужно великое мужество, чтобы перетащить все наше малоприспособленное для гастролей оборудование. В "Ва-банке" на сцене несколько настоящих карет. А в "Городе миллионеров" декорации комнаты такие уютные, что в них жить можно.

— Лет шесть, — додає Інна Чурікова, що стоїть поряд. Вона в хутряній шубі з каптуром та в окулярах-хамелеонах. У руці тримає чорну шкіряну сумочку з червоною аплікацією.

— Постійно приїжджаю в Україну як естрадний артист або актор театру Чехова, — зізнається Хазанов. — Зараз мотаюся по московських театрах. От Марк Анатолійович на якийсь час мене прихистив.

Житимуть артисти в п"ятизірковому готелі "Прем"єр Палас".

Зараз ви читаєте новину «Віктор Пінчук привіз до Києва "Ленком"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі